2-vuotias Rymy etsii uutta kotia

11.4.20192-vuotias leikkaamaton tiibetinmastiffipoika Rymy  (Dhunga Ladakaa)  etsii uutta kotia, jossa saisi olla mukana arjen touhuissa. Rymy on äärettömän kiltti ja tulee hyvin toimeen perheen lasten ja muiden lemmikkien kanssa. Vahtivietti ilmenee haukkuna, mikäli jotain epäilyttävää näköpiiriin ilmestyy. Uusia ihmisiä Rymy ei arastele. Yksin ollessaan Rymy on tottunut olemaan tarhassa ja haussa olisikin koti, jossa olisi tarjota myös tarhamahdollisuus kopilla, jonka katolla voisi seurata maailman menoa. Kaupunkiasuntoon tai pelkäksi sisäkoiraksi ei Rymy sovi. Rymy on perusterve koira, jolle ei ole tehty virallisia terveystarkastuksia.  Syy kodinhakuun johtuu omistajan muuttuneesta elämäntilanteesta.

Omistajan sanoin; ”tämä koira tarvitsee rakastavia ihmisiä, joiden syliin voi istahtaa”. Olisiko sinulla tarjota tämmöinen koti Rymylle ?  

 

Mikäli haluat tarjota kotia tai kysyä lisää Rymystä, ota yhteyttä webmaster@suomentiibetinmastiffit.fi

Yhteydenotoissa kerro itsestäsi nimen ja puhelinnumeron lisäksi vähintään asuinpaikka/asumismuoto, aiempien koirien lukumäärä ja koiran aiottu käyttötarkoitus