Majoittuminen

Majoitus Kuralan Kartanotilalla toteutuu yhteismajoituksena valitessasi majoituspaketin. Majoituspaketteja on rajoitettu määrä. Kolmessa majoitusmökissä on yhteensä 24 petipaikkaa, joista 4 vuodesohvilla. Koirat ovat tervetulleita mökkeihin ja huoneisiin, mutta eivät saa nukkua sängyissä, sohvilla tai nojatuoleilla.

Varatessasi majoituspakettia voit esittää toiveesi huoneesta, jossa haluat majoittua sekä huonekaverista. Varausta ei tarvitse maksaa, ennen kuin saat varmistuksen omasta majoitusmuodostasi ja mahdollisesta huonekaverista.

Isoin mökki (Väentupa 8 + 2 henkilöä) on varattu järjestäjien käyttöön.

Kuralan Kartanotila edellyttää liinavaatteiden käyttöä sängyissä! Makuupussi ei ole liinavaate. Mukaan voi ottaa omat tai vuokrata Kuralasta 12,50 €/setti (sis. lakanat ja pyyhkeet).

Lisätietoa majoittumisesta: talvipaivat2023@gmail.com

Kuralan Kartanotilan nettisivut

HUOM! Alla olevat majoitusvaihtoehdot sisältyvät majoituspakettiin, eikä niitä voi varata suoraan Kuralan Kartanotilalta.

Rahka A, B ja C

Samassa rakennuksessa Rahka A:n kanssa ovat huoneet B ja C. Rahka-mökissä on liinavaatteet, poikkeuksena muista mökeistä.

Rahka A

Rahka A:ssa (4 hekilöä) on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone ja eteinen, jossa pienoiskeittiö. Mökissä on pienoiskeittiö ja astiasto 4 hengelle.
Rahka A Kuralan nettisivuilla

Rahka B ja C

Rahka B ja C ovat toukokuussa 2018 valmistuneita kylpyhuoneellisia kahden hengen huoneista, joihin on omat sisäänkäynnit.
Rahka B Kuralan nettisivuilla
Rahka C Kuralan nettisivuilla

Rahkan pohjapiirros

Kurki 

Kurki-mökki on 4+2 hengelle siten, että parvella on neljä joustinsänkyä ja pluspaikat vuodesohvalla alakerrassa. Kurki-mökissä on myös oma sauna.
Kurki Kuralan nettisivuilla

Kurki-mökin pohjapiirros

Muut majoitusvaihtoehdot

Jos et halua varata majoituspakettia tai ne loppuvat kesken, on myös muita majoitusvaihtoehtoja. Varaa tällöin itsellesi ainoastaan tapahtumapaketti tai valitsemasi yksittäiset ohjelmanumerot.

Signen huone

Jos majoitustila loppuu kesken, on Kuralassa mahdollisuus yöpyä myös päärakennuksen kahden hengen Signen huoneessa (ei sisälly majoituspakettiin eikä huoneeseen saa viedä koiria).  

Signen huone varataan poikkeuksellisesti suoraan Kuralasta.

Hinnasto (sis. aamupalan)

2 hlö 125 € /vrk
1 hlö 95 € / vrk
Lasten lisävuode 25 € / vrk

Savusaunarakennus

Lisämajoitustilaa Kuralassa on saatavilla myös savusaunarakennuksen takkatuvan parvella, jossa on 4 sänkyä. 2 vrk:n majoitushinta on 200 eur ja 1 vrk:n majoitushinta on 135 eur. Tällöin savusaunan lämmitys ei kuitenkaan paloturvallisuussyistä ole mahdollista. 

Savusaunarakennukseen kuuluu savusaunan lisäksi takkatupa, pukuhuone ja pesutila, jossa on 2 suihkua ja wc. Eri tiloihin kuljetaan terassin kautta. Takkatuvassa on pienoiskeittiö astioineen, 8–10 hengen pyöreä ruokapöytä, sohvia ja jakkaroita sekä ministereot (radio, CD-soitin ja rca-kaapeli 3,5mm omien soitinten liittämiseksi).

Jos haluat varata savusaunarakennuksen majoitusta varten, ole yhteydessä sähköpostitse järjestäjiin: talvipaivat2023@gmail.com.

Kaidanojan Kartano

Kaidanojan Kartano sijaitsee noin 4 kilometrin päässä Kuralan Kartanotilalta, ja tarjoaa koiraystävällistä majoitusta.

Kaidanojan kartanon nettisivut

Majoittuminen asuntoautolla - tai vaunulla

Kuralan kartanotilalla ei ole erillistä aluetta asuntoautoille tai -vaunuille. Jos kuitenkin haluat asuntoautolla tai -vaunulla majoittua, ole yhteydessä järjestäjiin talvipaivat2023@gmail.com.