Tiffishow ja Open Show

Tiffishow tiibetinmastiffeille ja Open Show bernhardinkoirille Kuralan Kartanotilalla Hilpi-hallissa Yläneellä 26.3.2023 klo 10 alkaen. Koiramäärän selvittyä varmistuu, kumpi rotu arvostellaan ensin. Rotujen arvostelun välissä on lounastauko. 

Tiffishow / Open Show on epävirallinen koiranäyttely. Tiffishowhun / Open Showhun voivat osallistua kaikki rekisteröidyt (SKL tai jonkun muun maan Kennelliiton rekisteri) tiibetinmastiffit ja bernhardinkoirat, myös ne koirat, jotka esim. purentavian, kivespuutoksen, värivirheen tai muun syyn vuoksi eivät voi osallistua virallisiin näyttelyihin.

Tuomarina molemmilla roduilla ulkomuototuomari Jarmo Hilpinen.
Ilmoittautumiset 5.3.2023 mennessä. 
Aikataulukirje ja numerolappu toimitetaan sähköpostitse noin viikkoa ennen tapahtumaa.

Ilmoittautumismaksut: 

Yhdistyksen jäsenen omistama koira15 €
Ei yhdistyksen jäsenen omistama koira20 €
Kasvattaja- ja jälkeläisluokka on maksuton.
Huom! Jos koiralla on useampi omistaja, riittää kun yksi omistajista on Bernhardinkoirayhdistyksen tai Suomen Tiibetinmastiffit ry:n jäsen.

Bernhardinkoirien ilmoittautuminen

Tiibetinmastiffien ilmoittautuminen

Lounas näyttelypäivänä:

Kotiruokalounas noin klo 12. Hinta 13 € / hlö.

Kotiruokalounas/-päivällinen sisältää esim. lihamureke ja kermakastike, keitetyt perunat, kauden vihanneslisuke/salaatti, vaaleaa ja tummaa leipää, voita, maito ja vesi, jälkiruokakahvi ja tee.

VARAA LOUNAS TÄSTÄ

Arvostelu

Tiibetinmastiffit arvostellaan väreittäin (musta, sininen, golden ja black & tan) "omina rotuinaan" ja bernhardinkoirat karvanlaadun (lyhytkarvaiset ja pitkäkarvaiset) mukaan omina rotuinaan. Urokset ja nartut arvostellaan erikseen. Kaikki koirat saavat kirjallisen arvostelun.

Kilpailuluokat: 

Pennut 5 kk – alle 9 kk

Nuoriso 9- alle 24 kk

Aikuiset 2–8 vuotta

Seniorit yli 8 vuotta

Lisäksi näyttelyssä on mahdollista esittää:

Kasvattajaluokka, joka kostuu saman kasvattajan vähintään kolmesta kasvatista. Koirat voivat olla samasta pentueesta. Myös pentuluokan koirat voivat osallistua kasvattajaluokkaan. Kasvattajaluokka voi koostua kaikista väreistä/karvanlaaduista.

Jälkeläisluokka, joka kostuu uroksen/nartun vähintään kolmesta jälkeläisestä. Koirat voivat olla samasta pentueesta. Myös pentuluokan koirat voivat osallistua jälkeläisluokkaan. Jälkeläisluokka voi koostua kaikista väreistä/karvanlaaduista.

TiffiShown säännöt
Bernhardinkoirien Open Shown säännöt

Lopuksi näyttelyssä valitaan SUPER BEST IN SHOW, johon osallistuu tiibetinmastiffien ja bernhardinkoirien BEST IN SHOW-voittajat!

Noudatamme Kennelliiton rokotusmääräyksiä.