Tiibetinmastiffi-lehti

Niin hyvä ettei tiibetinmastiffisikaan voi vastustaa sitä

Suomen Tiibetinmastiffit ry:n jäsenlehti, Tiibetinmastiffi, ilmestyy neljä kertaa vuodessa.

Aineisto
Ilmestymiskuukaudet ovat maalis-, kesä-, syys- ja joulukuu. Lehdessä julkaistaksi haluttava materiaali tulee toimittaa lehtitoimikunnalle viimeistään ilmestymistä edeltävän kuukauden 15. päivä.

Materiaalin lähettäminen lehteen
**Kuvien lähettäminen**
Kun lähetät kuvia, muista seuraavat asiat:
- kuvan tulisi olla mahdollisimman suuri, mielellään täysin pienentämätön
- tiedostomuotona mieluiten jpeg (tai tiff, png)
- jpeg/png-kuvaa ei saa olla pakattu liikaa (laatu kärsii)
- kuva ei saa olla tekstidokumenttiin upotettuna (Word ym.)
...
Lähetä kuvatekstit ym. erikseen tekstinä. Älä upota niitä kuvaan, pyrimme yhtenäiseen ulkoasuun (fontit, koot, rajaukset), kuvien koko vaihtelee taiton mukaan ja mm. näyttelytuloksissa koiran nimi ja tulos tulee muutenkin kuvan yhteyteen

Mainitse kuvien yhteydessä:
- kuvan ottajan nimi (sekä maininta, haluatko kuvaajan nimen näkyviin)
- keitä kuvassa on (jos tiedossa), virallinen nimi yleensä riittää, kevyemmissä jutuissa/kuvapläjäyksissä kutsumanimi
- mahdollinen yhteys johonkin teksiin

Skannattuihin kuviin pätee samat kriteerit kuin valokuviin.

Toimitus pidättää itsellään oikeuden käsitellä ja rajata kuvia parhaaksi katsomallaan tavalla ja päättää niiden julkaisusta myös muissa yhdistyksen julkaisuissa.

Kuvassa voi olla siisti pieni copyright merkintä joka ei tule esim. koiran päälle.

**Ilmoitukset (tuonnit, valiot ym.)**
Lehti julkaisee valiopalstalla uusi valiotuneita tiibetinmastiffeja, joiden omistajat ovat lähettäneet toimitukselle ilmoituksen. Samoin ilmoitukset Suomeen saapuneista tuontikoirista, veteraaneista ja edesmenneiden koirien muistoilmoitukset ovat tervetulleita.

Lähetä ilmoituksen mukana edustava kuva koirasta (muistoilmoituksessa voi toki olla ihan sellainen kuin itse haluaa) ja seuraavat tiedot:

Tuontikoira:
- Virallinen nimi ja lempinimi
- sukupuoli
- väri
- vanhempien nimet
- tuontimaa
- kasvattaja
- omistaja(t)

Valio:
- Virallinen nimi ja lempinimi
- mikä valionarvo
- sukupuoli
- väri
- vanhempien nimet
- kasvattaja
- omistaja(t)
- sertit (aika, paikka ja tuomari)

Muistoilmoitus (sekä veteraanin onnittelu soveltuvin osin):
- Virallinen nimi (+ lempinimi, jos haluaa)
- mahdolliset tittelit (jos haluaa)
- haluamasi teksti
- kuolinaika
- mahdollinen erillinen muistovärssy

Lehden kirjelaatikkoon toivotaan mukavia kirjoituksia, valokuvien kera.  Jos haluat kuvasi julkaisun jälkeen takaisin, varusta se palautuspyynnöllä osoitetietoineen.

Ilmoitushinnat

Jäsenet & ei-jäsenet

koko sivu (1/1)    50 €

puoli sivua (1/2)  25 €

Joulumainokset, vain jäsenille

koko sivu (1/1)    30 €

puoli sivua (1/2)  15 €

Tuonti-, valio-, muisto- ja veteraanipalsta sekä näyttelytuloksia palsta ovat maksuttomia jäsenille.

Mediatoimikunnan yhteystiedot:

Käytä aina lehtitoimikunnan sähköpostia tai ilmoitettua postiosoitetta lähettäessäsi, ei lehtitoimikunnan jäsenten henk. koht. FB- tms. tiliä, tai s-postiosoitetta. Artikkeleista ja niiden kuvista kannattaa olla suoraan yhteydessä toimitukseen. Kysyttävää? lehtitoimikunta@suomentiibetinmastiffit.fi

Materiaalia voi lähettää postitse osoitteeseen (mieluiten kuitenkin sähköpostiin yllä):
Elina Erkkilä
Hirvasanttilantie 106