Joukkotarkastukset ja PEVISA-tuki

Joukkotarkastuksen järjestäminen

Kaikilla yhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus järjestää virallisten terveystutkimusten joukkotarkastuksia, jolloin yhdistys tukee PEVISA:an kuuluvia tutkimuksia. 

Se kuka tilaisuuden järjestää, sopii joukkotarkastuksesta suoraan valitsemansa eläinklinikan kanssa ja hoitaa muut käytännön asiat, kuten ottaa ilmoittautumiset vastaan. Tilaisuuden tukea tulee hakea viimeistään 3-4 viikkoa ennen tilaisuutta, jotta hallitus ehtii tehdä vaadittavan päätöksen asiasta. Näin myös joukkokuvauksesta ehditään tiedottaa ajoissa ja jäsenillä on riittävästi aikaa ilmoittautua.

  • Tarkastuksesta ilmoitetaan yhdistyksen www-sivuilla sekä somekanavissa (Facebook, Instagram) sekä lehdessä (jos ehtii).
  • Vain PEVISA:aan kuuluvia tutkimuksia tuetaan 15 € per koira, per tutkimus.
  • Tutkimus ei saa olla valmiiksi täysi. Kun siitä ilmoitetaan, tulee olla vielä paikkoja vapaana.
  • Se kuka tutkimuksen järjestää, ottaa vastaan ilmoittautumiset ja on tarvittaessa ”sihteerinä” paikan päällä.
  • Kaikki tulokset on lähetettävä virallisesti arvioitaviksi Kennelliittoon.

PEVISA-tuki

Tukea maksetaan tiibetinmastiffin PEVISA:an kuuluvista tutkimuksista (lonkat, kyynärnivelet ja silmät) 15 € per koira, per tutkimus, silloin kun koira on osallistunut yhdistyksen/yhdistyksen jäsenen järjestämään joukkotarkastukseen. Tutkimustulos on toimitettava Kennelliittoon. 

Tuki on tarkoitettu jäsenillemme. Käytä pevisatuen hakulomaketta (löytyy jäsensivuilta) hakiessasi korvausta. Lomakkeen lisäksi riittää, että tulos näkyy KoiraNetissä, emme tarvitse muita kuitteja tai todistuksia.

Suosittelemme, että haet tukea useammasta tutkimuksesta (mielellään jopa useammasta koirasta) kerralla. Hae yhdistyksen tuki saman vuoden aikana, niin se kohdistuu kirjanpidossa oikealle vuodelle. Edellisen vuoden tutkimuksia emme korvaa.

Yhdistys järjestää edelleen joukkoterveystarkastuksia. Joukkotarkastus tulee aina edullisemmaksi kuin yksittäin eläinlääkärissä käynti, sillä eläinlääkärit antavat niistä alennusta. Lisäksi joukkotarkastuksessa on paikalla joku yhdistyksen yhteyshenkilö.

Lisätietoja

Lisätietoja jäsensivuilta (vaatii kirjautumisen).