Jäsenyys

Yhdistyksen jäsenenä saat neljä kertaa vuodessa ilmestyvän Tiibetinmastiffi -jäsenlehden joko kotiin toimitettuna tai digilehtenä (PDF). Jäsenenä voit vaikuttaa yhdistyksen ja rodun asioihin yleiskokouksessa. Lisäksi jäsenellä on käytössään erilaiset yhdistyksen tarjoamat palvelut kuten uroslista, mahdollisuus osallistua yhdistyksen tukemiin terveystarkastuksiin jne. 

Jäsensihteerin yhteystiedot

Yhteydenotot sähköpostitse jasensihteeri@suomentiibetinmastiffit.fi

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi voit liittyä "Liity jäseneksi" -lomakkeen kautta tai ottamalla yhteyttä jäsensihteeriin. Varmistathan, että hakemuksen lähettämisen jälkeen saat sivun, jossa on teksti “Kiitos jäsenhakemuksestasi! Olemme sinuun yhteydessä sähköpostitse, kun jäsenhakemuksesi on käsitelty".

Kasvattajalla on  mahdollisuus lisätä pennunostaja jäseneksi (hänen luvallaan) alennetulla jäsenmaksulla, mikäli hänen jäsenyytensä ei ole ollut voimassa kahtena edellisenä vuonna. Maksun suuruus vahvistetaan vuosittain. 

Kun jäsenyytesi on hyväksytty, sinulle toimitetaan kuluvan vuoden siihen mennessä ilmestyneet jäsenlehdet digilehtinä (vaikka olisit valinnut jäsenyyden paperilehdellä). Tulevat lehdet toimitetaan valintasi mukaan joko paperisena tai digilehtenä.

Jäsenmaksut vuonna 2024

Jäsen 40 € sis. lehti

Jäsen digilehdellä (PDF) 25 €

Kasvattajan liittämä jäsen 1. vuosi 25 €, sisältää lehden (paperi tai digi)

Kasvattajan liittämä jäsen 1. vuosi 10 €, ei lehteä

Ohje kasvattajalle pennun ostajien liittämiseksi

Älä liitä uusia pennun ostajia jäseneksi "Liity jäseneksi" -lomakkeen kautta, vaan lähetä jäsensihteerille sähköpostia,  kun liität uuden  jäsenen. Saat paluuviestinä ohjeet ja laskun.

Jäsensivut

Jäsensivut on tarkoitettu vain yhdistyksen jäsenille. Jäsensivuilla julkaistaan sääntömääräisten vuosikokousten materiaalit sekä jaetaan muuta vain jäsenistölle tarkoitettua materiaalia. Jäsensivujen kautta voit myös helposti päivittää muuttuneet yhteystiedot, ilmoittaa järjestettävistä joukkotarkastuksista, hakea PEVISA-tukea jne. 

Jos sinulla on ongelmia jäsensivuille kirjautumisen kanssa, ole yhteydessä jäsensihteeriin: jasensihteeri@suomentiibetinmastiffit.fi.

Jäsenyydestä eroaminen

Jäsen voi erota yhdistyksestä ilmoittamalla siitä kirjallisesti hallitukselle tai sen puheenjohtajalle tai ilmoittamalla eroamisesta yhdistyksen kokouksessa pöytäkirjaan merkittäväksi. Jos jäsen ei ole maksanut toimikauden jäsenmaksua toimintavuoden loppuun mennessä, hallitus toteaa jäsenen eronneeksi yhdistyksestä.