Lehtitoimikunta tiedottaa!

20.8.2021

Yhdistyksen uusi lehtitoimikunta on ottanut ilolla ja innolla uuden tehtävänsä vastaan. Monia suunnitelmia ja ideoita lehden kehittämistä ajatellen toteutellaan tämän vuoden aikana. Jo aiemmin julkaistuun jäsenlehtikyselyyn on saatu kivasti vastauksia, ne ovatkin meille toiminnan kehittämistä ajatellen äärimmäisen tärkeitä. Kysely löytyy etusivulta ja vastausaikaa on 31.8.2021 asti. Kiitos kaikille teille, jotka olette kyselyyn jo vastanneet!

Loppuvuoden tiibetinmastiffi-lehdet ilmestyvät tänä vuonna poikkeuksellisesti lokakuussa ja joulukuussa. Kolmosnumeron deadline on 15.9 ja nelosnumeron 15.11. Lehtitoimikunta ottaa mielellään vastaan jäsenten kirjoittamia juttuja sekä kuvia lehteen. 

Materiaali toimitetaan sähköpostilla osoitteeseen lehtitoimikunta@suomentiibetinmastiffit.fi. Jos toimitat kuvia, muista mainita koiran virallinen nimi ja valokuvaaja sekä halutessasi koiran kutsumanimi ja omistaja.

Hyvää syksyä kaikille tiibetinmastiffi-lehden lukijoille, pyrimme parhaamme mukaan kehittämään lehteä sellaiseksi, että se olisi mukavaa ja mielenkiintoista luettavaa kaikille!