Terveystutkimusten tukeminen v. 2018 eteenpäin

22.1.2015

Yhdistys järjestää myös joukkoterveystarkastuksia, ja ne ovat yksi jalostuksen tavoiteohjelmassa (JTO) listatuista toimenpiteistä. Joukkotutkimustukea on nostettu v. 2015 jotta saadaan enemmän joukkiksia ja toivon mukaan kotikoiria innostettua niihin mukaan. Koska joukkotarkastuksia on kuitenkin rajallisesti, budjettivaikutus pysyy silti samanlaisena vaikka tuki nousee. Joukkotarkastus tulee aina edullisemmaksi kuin yksittäin eläinlääkärissä käynti, sillä eläinlääkärit antavat niistä alennusta. Lisäksi joukkotarkastuksessa on paikalla joku yhteyshenkilö, joka hoitaa yhdistyksen tuen eläinlääkäriaseman kanssa niin että vältyt kokonaisuudessaan paperien lähettelyltä.

Yhdistyksen tuki PEVISA-tutkimuksille on 15 euroa per tutkimus yhdistyksen järjestämissä joukkotutkimuksissa.

Tukea maksetaan tiibetinmastiffin PEVISA:an kuuluvista tehdyistä tutkimuksista. Tutkimustulos on myös toimitettava Kennelliittoon.

Tuki on tarkoitettu jäsenillemme ja tätä kautta heidän tiibetinmastiffeilleen. Jos tukea ei hyvitetä joukkotarkastuksen yhteydessä, käytä jäsensivuilta löytyvää lomaketta hakiessasi korvausta. Lomakkeen lisäksi riittää, että tulos näkyy KoiraNetissä, emme tarvitse muita kuitteja tai todistuksia.

Suosittelemme, että haet tukea useammasta tutkimuksesta (mielellään jopa useammasta koirasta) kerralla. Hae yhdistyksen tuki kuitenkin saman vuoden aikana, niin se kohdistuu kirjanpidossa oikealle vuodelle. Edellisen vuoden tutkimuksia emme korvaa.